Connect with us

ZiRomânia

TonusApp, prima aplicație de fitness și nutriție din România pentru femei

tonusapp

ZiSport

TonusApp, prima aplicație de fitness și nutriție din România pentru femei

Foto: Echipa TonusApp

TonusApp, prima aplicație de fitness și nutriție din România pentru femei

TonusApp îți recomandă să iei în calcul investiția redusă de timp și de cost versus beneficiile obținute și să alegi sănătatea pe termen lung

Cultura sportului și alimentației a pătruns din ce în ce mai mult în mentalul românesc, lucru de care ne bucurăm cu toții, nu doar că ne ajută la o stare de sănatate mai bună, dar ne și conferă o stare de spirit optimă.

Modelele din sport ne-au ghidat de mici copii, fie că vorbim de gimnastică, fotbal, handbal sau ale sporturi de performanță care au dat atatea nume celebre la nivel mondial. Ne-au servit inspirație și păstrăm și astăzi mândria pe care am resimțit-o în momentele lor de succes, pe care le-am trăit ca fiind ale noastre.

S-au produs însă schimbări atât la nivel de activități cotidiene, stare de stres, poluare, alimentație deficitară la nivel de nutrienți, în paralel cu un sedentarism ridicat și diverse boli derivate, astfel încât sportul a devenit cea mai la îndemână modalitate de a contracara toate aceste aspecte.

Numărul cluburilor de fitness a crescut, sursele de informare sunt pretutindeni, așa că nu avem scuze de care să ne folosim pentru a ne acoperi lipsa de mișcare și starea de comoditate.

„Nu am timp – Nu știu ce să fac – Nu imi permit un abonament la sală – Nu imi permit un antrenor personal – Vreau sa slăbesc –  Vreau sa arăt bine – Vreau sa fiu sanatoasă”

Daca și tie ți-a trecut măcar o dată prin minte unul dintre aceste motive ori motivații sau dacă ai resimțit aceste nevoi, atunci poti să iei în calcul să încerci un program de fitness, online sau offline, în funcție de nevoile și disponibilitatea ta.

Cum alegi cel mai bun program de fitness?

Răspunsul e la tine, noi îți putem da doar un indiciu: testează. Fiecare persoană este diferită, fiecare organism este diferit și răspunde în mod diferit la stimuli, fie că vorbim de sport, fie de nutriție.

înapoi1 din 3

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții ZiRomânia, iată câteva idei:
- contribuie la dezvoltarea pozitivului românesc, de aici;
- intră în Comunitate de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea ZiRomania.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

Prietenii ZiRomânia sunt oriunde. Sub acest nume pot scrie invitații noștri sau oricine are plăcerea să scrie și iși dorește anonimatul

Click to comment

Lasă un comentariu util :)

Versiune Beta

Pentru moment, suntem in versiunea beta.
Vezi ce înseamnă asta

Contribuie Și Tu!

Trimite un link, o poză, un material despre România, de aici!

Cele mai noi

Trimite un gând românesc

TOP 5 – Cele mai citite

ZiRomania
To Top