Connect with us

TonusApp, prima aplicație de fitness și nutriție din România pentru femei

tonusapp

De Bine

TonusApp, prima aplicație de fitness și nutriție din România pentru femei

Foto: Echipa TonusApp

TonusApp, prima aplicație de fitness și nutriție din România pentru femei

TonusApp îți recomandă să iei în calcul investiția redusă de timp și de cost versus beneficiile obținute și să alegi sănătatea pe termen lung

Cultura sportului și alimentației a pătruns din ce în ce mai mult în mentalul românesc, lucru de care ne bucurăm cu toții, nu doar că ne ajută la o stare de sănatate mai bună, dar ne și conferă o stare de spirit optimă.

Modelele din sport ne-au ghidat de mici copii, fie că vorbim de gimnastică, fotbal, handbal sau ale sporturi de performanță care au dat atatea nume celebre la nivel mondial. Ne-au servit inspirație și păstrăm și astăzi mândria pe care am resimțit-o în momentele lor de succes, pe care le-am trăit ca fiind ale noastre.

S-au produs însă schimbări atât la nivel de activități cotidiene, stare de stres, poluare, alimentație deficitară la nivel de nutrienți, în paralel cu un sedentarism ridicat și diverse boli derivate, astfel încât sportul a devenit cea mai la îndemână modalitate de a contracara toate aceste aspecte.

Numărul cluburilor de fitness a crescut, sursele de informare sunt pretutindeni, așa că nu avem scuze de care să ne folosim pentru a ne acoperi lipsa de mișcare și starea de comoditate.

„Nu am timp – Nu știu ce să fac – Nu imi permit un abonament la sală – Nu imi permit un antrenor personal – Vreau sa slăbesc –  Vreau sa arăt bine – Vreau sa fiu sanatoasă”

Daca și tie ți-a trecut măcar o dată prin minte unul dintre aceste motive ori motivații sau dacă ai resimțit aceste nevoi, atunci poti să iei în calcul să încerci un program de fitness, online sau offline, în funcție de nevoile și disponibilitatea ta.

Cum alegi cel mai bun program de fitness?

Răspunsul e la tine, noi îți putem da doar un indiciu: testează. Fiecare persoană este diferită, fiecare organism este diferit și răspunde în mod diferit la stimuli, fie că vorbim de sport, fie de nutriție.

Testează și alege ce ți se potrivește. Un program de fitness one2many ia în calcul un grad mare de adresabilitate și accesibilitate.

Incă de la lansare, TonusApp și-a propus să ajute cât mai multe femei să obțină un tonus bun, sănătate și încredere în sine, prin programele de fitness și nutriție dedicate lor. Astfel că le oferă antrenorul personal preferat, la sală si acasă, si le aduce și nutriționistul dedicat, atunci când ele decid că vor acest ajutor.

Dacă ai nevoie de un program în limba română, creat de o echipă româneascâ, atunci poți testa TonusApp, prima aplicație de fitness și nutriție din România, adresata femeilor.

tonusapp dezvoltata de români
O aplicație mobilă de fitness este, așa cum îi spune și numele, mobilă, așa că o poți lua cu tine acasă, în vacanță sau efectiv în spațiul și confortul casei proprii.

O poți descărca din Appstore, Google Play sau chiar de pe site.

Ca și nație, nu suntem atât de obișnuiți cu antrenamentele efectuate acasă, deși ne-ar scuti mult timp și bani investiți în abonamente la sală sau antrenori personali.

Stii cât de multe femei se antrenează acasă, in alte țări?

Sunt numeroase femei cu 2-3 copii, cu joburi și o viață cel puțin la fel de activă ca a noastră. Aceasta nu înseamnă că o aplicație mobilă vine in contradicție cu antrenamentele din sală. Dimpotrivă, un program online de fitness este complementar activității sălilor de fitness, care sunt limitate, fizic, la un anume număr de persoane.

Ce mai trebuie să știi este că in aplicație poți găsi programe de fitness cu obiective specifice:
– Start urmărește slăbire + tonifiere,
– Focus 5 vizează tonifiere izolată pe zona fesieri și picioare.

Fiecare program are două nivele de dificultate, iar echipamentul este minim. Orice program, odată achiziționat, conferă acces permanent la toate facilitățile incluse. Alături de programul de antrenament, fiecare program vine insoțit de planuri alimentare, atât pentru consumatori de carne cât și pentru lacto – ovo – vegetarieni.

Pentru ca un stil de viață sănătos înseamnă atât mișcare, cât și alimentație și un spirit pozitiv.

O analiză rapidă a ceea ce ar presupune toate aceste facilități, luate separat (costul unui abonament lunar la sală, costul lunar al unui antrenor personal, costul unul nutriționist) raportate la costul de achiziție al unui din programele aplicației românești, TonusApp, te poate determina cel puțin să testezi, această facilitate existând în cadrul programului Start.

 

Decide în cunoștintă de cauză dacă este ceva ce merită să încerci

Ia in calcul investiția redusă de timp și de cost versus beneficiile obținute si alege sănătatea pe termen lung.
Pentru că, imbinând cultura occidentală a unei vieți active cu simțul răspunderii pentru propria sanatate si sentimentul potențialului de valoare românesc, nu avem decât de câștigat.

Dă-ne un semn, printr-un comentariu, după ce testezi TonusApp și echipa care a dezvoltat aplicația iți răspunde la orice intrebare.


Dacă ți-a plăcut, rămâi aproape de poveștile noastre prin e-mail sau Google News.

Ne găsești și căutând ZiRomania pe Google.

Sub "Redacția" poate semna orice coleg sau invitat care are plăcerea să scrie, dar își dorește anonimatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top