Connect with us

Tagro, primul tractor 100% românesc, în varianta U100 Black Edition, la Agraria

tagro u cluj 2019

De Bine

Tagro, primul tractor 100% românesc, în varianta U100 Black Edition, la Agraria

Tagro, primul tractor 100% românesc, în varianta U100 Black Edition, la Agraria

Noul tractor agricol românesc, TAGRO, prezent la Agraria în perioada 11 – 14 aprilie în varianta seriei limitate U100

IRUM Reghin, producătorul tractorului românesc, partener principal al FC Universitatea Cluj, îi dedică echipei un cadou la aniversarea celor 100 de ani: Tagro U100, Black Edition.

IRUM și Oltean, două familii care au readus la viață tractorul  

IRUM Reghin, compania pe care fiul, Andrei Oltean – Manager de dezvoltare, o conduce împreună cu părinţii săi, a fost fondată în anul 1953 cu scopul de a produce, întreţine şi repara utilaje şi mecanisme agricole şi forestiere.

Astăzi, IRUM SA are peste 500 de angajați și intreg grupul își desfășoară activitatea pe o suprafață de 175.000 metri pătrați.

Managementul companiei prognozează o creștere a cifrei de afaceri cu 20% față de anul trecut.

Startul proiectului a fost în urmă cu 5 ani și am vrut să demonstrăm că și noi, românii, putem face lucruri serioase, pe termen lung.
Tot profitul l-am reinvestit. Astăzi, pot să spun că 25 de milioane de euro am investit în tehnologie„, spune Mircea Oltean, fondatorul afacerii şi actualul CEO al IRUM.

Intrebat dacă a avut vreun moment sentimentul nereușitei, seniorul răspunde: „Când ai credit la bănci de milioane de euro nu ai timp nici măcar să-ți fie teamă. Găsești soluții din mers„.

Tagro se vinde deja în Spania, Franța, Germania, Austria, Croația, Belgia, Africa de Sud și este într-o continuă expansiune.

Să urmărim povestea celor doua familii, din spatele tractorului agricol Tagro, în emisiunea Fast Forward (Digi24).
Cu astfel de oameni considerăm că se poate construi România pe care ne-o dorim:

Vezi mașina agricolă într-o prezentare video agrointel.ro

 

Fidelitate, onoare și respect – 3 valori comune ale IRUM și FC Universitatea Cluj

Ambele branduri au istorie solidă și viziune clară asupra prezentului și viitorului.

IRUM a demonstrat că există un model românesc de succes în industrie, model bazat pe inovație, seriozitate și un management inteligent, iar clubul de fotbal, unul dintre cele mai iubite din România, vrea să arate că același lucru este posibil și în sport.

Black Edition: TAGRO U100 reunește cele două mărci într-un produs de serie limitată

TAGRO este un proiect la care inginerii din Centrul de Cercetare și Dezvoltare iFOR al companiei IRUM au lucrat mai bine de 10 ani și care a beneficiat de investiții totale de peste 4 milioane de euro.

Utilajul a trecut toate testele la care a fost supus de către specialiști din România, Italia și Anglia și a obținut toate omologările și certificările necesare, inclusiv cea emisă de Registrul Auto Român.

foto: IRUM Reghin

Black Edition la Agraria 2019

Seria specială Black Edition: TAGRO U100, dedicată clubului FC Universitatea Cluj, este expusă în perioada 11-14 aprilie la Agraria, cel mai mare târg de produse agricole din Transilvania, organizat în comuna Jucu.

Acest model va fi asamblat în ediție limitată, iar suporterii cu abonamente vor beneficia de reducere la achiziționarea acestuia.

Parteneriatul, aflat deja în al treilea an, este foarte important pentru compania noastră. Ne unesc aceleași valori și avem convingerea că sportul românesc merită susținut. Noi contribuim temeinic la dezvoltarea industriei constructoare de mașini și temeinic ne vom implica și în susținerea sportului.
Fiecare meci al Universității Cluj este un moment pe care îl trăim cu sufletul la gură.
În 2019 „U” Cluj celebrează 100 de ani de istorie în alb și negru, iar TAGRO îmbracă haine de sărbătoare în semn de apreciere și respect pentru istoria echipei”
, este declarația oficială a companiei.

foto: IRUM Reghin

Din 1933 până în prezent, echipa „U” Cluj a participat la toate edițiile campionatului divizionar din România. A jucat 53 de sezoane în Liga I, 17 în Liga a II-a și un sezon în Liga a III-a.

Are în palmares o Cupă a României, câștigată în sezonul 1964 – 1965 și a jucat mai multe semifinale ale competiției.
În sezonul 1965-1966 a participat în Cupa Cupelor, în care a fost eliminată de Atlético Madrid în optimile competiției. Cupa UEFA Intertoto, ediția 1995-1996, este ultima competiție europeană la care „U” Cluj a participat.

După ce au reușit să termine anul 2018 pe poziția a patra în Liga a II-a, la doar 2 puncte de liderul Sportul Snagov, clujenii sunt pregătiți să reia lupta pentru promovarea în Liga I.

Aspirațiile tuturor sunt mari, lucru firesc pentru un club cu tradiție și suporteri loiali, suporteri care susțin echipa la bine și la greu.

Agraria, Echipa IRUM este la standul E49

AGRARIA este primul târg agricol pe care DLG InterMarketing l-a organizat în România și care a devenit un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii.

Este, de asemenea, o platformă de comunicare optimă, pentru noutăţi în domeniul tehnologiei agricole și unde vezi la lucru vârfuri de gamă ale producătorilor de mașini agricole.

Cifrele Agraria din 2018:
23,200 de vizitatori
300+ de firme expozante
300+ animale de rasa prezentate

Aplicatia Agraria poate fi descarcata de pe Google Play

Dintr-o altă poveste frumoasă, din Ardeal, afli cum se dezvoltă o comună occidentală


Dacă ți-a plăcut, rămâi aproape de poveștile noastre prin e-mail sau Google News.

Ne găsești și căutând ZiRomania pe Google.

Sub "Redacția" poate semna orice coleg sau invitat care are plăcerea să scrie, dar își dorește anonimatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top