Connect with us

RobotX, 5 medalii de aur la Olimpiada de Robotică

RobotX Hunedoara - in Mexic

De Bine

RobotX, 5 medalii de aur la Olimpiada de Robotică

Foto: fabricadepr.ro

RobotX, 5 medalii de aur la Olimpiada de Robotică

Echipa RobotX din Hunedoara a obținut 5 medalii de aur la Olimpiada FIRST Global Challenge 2018 din Mexic

RobotX Hunedoara a fost numărul unu la categoriile: „FIRST Global Winning Alliance”, „FIRST Global Challenge Award”, „FIRST Global Grand Challenge Award”, „Albert Einstein Award for FIRST Global International Excellence”, „Safety Award”.
Echipa s-a clasat pe locul I, cu cel mai mare punctaj din competiție.

Iată-i pe eroii noștri: Nicolae Vîrtan, Andrei Cunțan, Radu Cîndea, Cristian Budiul, Andrei Lörinczi, Andrei Preda, profesorul mentor Mircea Nistor și Cristian Vlăsceanu, mentor non-tehnic, din partea Asociației Nație Prin Educație.

Serioși, harnici, pozitivi, modești, inteligenți

„Experiența FIRST Global ne-a schimbat viața în modul cel mai fabulos! Suntem incredibil de fericiți și mulțumim tuturor pentru susținere! Le dorim succes tuturor echipelor FIRST Global, echipe cu care am legat niște prietenii frumoase!”,

au declarat membrii echipei.

Potrivit fabricadepr.ro, RobotX Hunedoara a obținut distincții și rezultate deosebite în cei doi ani în care a participat la programul de robotică BRD FIRST Tech Challenge Romania, adus și implementat aici de Asociația Nație Prin Educație, fondată de Dana Războiu.


✋ Prea multe vești negative te înconjoară și vrei să simți pulsul poveștilor pozitive, să te inspiri din frumusețea, probabil, neștiută a României?

👉 Vezi ce postăm pe canalul nostru Vești din România bună și lasă-te purtat într-o călătorie unde tradițiile și destinațiile de vis reînvie speranța și bucuria în sufletul tău.

Cum te abonezi:
Accesezi linkul veștilor :).
Apoi butonul "afișați canalul" (dacă ești pe telefon) sau "Folosiți Whatsapp Web" (dacă ești pe laptop).
Click pe "urmăriți", din dreapta sus, și te-ai abonat.

☝️ Ca să primești notificările, clopoțelul trebuie activat 🔕 👉 🔔

RobotX - echipa din Mexic

Foto: fabricadepr.ro

Fondatoarea a explicat algerea făcută: „Am ales copiii de la colegiul din Hunedoara să reprezinte România pentru că au fost foarte serioși, harnici, uniți ca echipă și au un profesor excelent, care pune preț pe disciplină și vrea performanță.

La concursul din România au fost mereu pozitivi, nu s-au plâns de nimic, sunt inteligenți, modești și optimiști. Asta-i cheia succesului.

Sunt fericită că i-am ales pe ei și recunosc că au luat atât de multe premii încât mi-au depășit așteptările. Este pentru România o performanță greu de egalat”.

Despre sustenabilitatea surselor de energie

La FIRST Global Competition din Mexic, care a avut ca temă principală impactul energiei, au participat concurenți din peste 175 de țări.

Ei au explorat impactul pe care îl au diversele surse de energie, precum și felul în care acestea pot deveni mai sustenabile, de la combustibilii fosili utilizați în mod obișnuit, la resursele ecologice, cum ar fi energia solară și cea eoliană.

În anul 2019, competiția va fi organizată de Canada.


Dacă ți-a plăcut, rămâi aproape de poveștile noastre prin e-mail sau Google News.

Ne găsești și căutând ZiRomania pe Google.

Jurnalistă cu zece ani de experiență în mass media sportivă. Încă îmi place să scriu! :)

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

To Top