"Flavours of Romania", România prin ochii unui britanic
Connect with us

„Flavours of Romania”, România prin ochii unui britanic

Flavours of Romania

Fain

„Flavours of Romania”, România prin ochii unui britanic

foto: Facebook/Flavours of Romania

„Flavours of Romania”, România prin ochii unui britanic

„Flavours of Romania”, serialul realizat de jurnalistul, producătorul și regizorul britanic Charlie Ottley poate fi vizionat acum și pe Netflix.

Charley a pornit pe motocicletă pentru a descoperi frumusețile României, fiind îndrumat de muzicieni, povestitori locali, bucătari, istorici și celebrități: „Ideea e să îi convingem pe oamenii din România să-și redescopere țara.

foto: Facebook/Flavours of Romania

Cultura, gastronomia și frumusețea naturală a României din opt regiuni istorice sunt prezentate în cele 9 episoade cu speranța de a sprijini conservarea acestora.

foto: Facebook/FlavoursofRomania

Pe pagina oficială, serialul este definit „o serie uimitoare de călătorii TV care vizează protejarea și promovarea moștenirii naturale și culturale a României. O excursie rutieră prin marile regiuni istorice ale României, sărbătorind diversele culturi, peisaje, gastronomie, oameni și muzică ale țării și arătând cum ecoturismul și conservarea ar putea oferi cea mai bună hartă rutieră pentru viitor”.

foto: Facebook/FlavoursofRomania

România are ultima mare pădure din Europa, 2.000 din cele mai mari animale carnivore, unele dintre cele mai frumoase peisaje, sate uimitoare, monumente istorice și foarte multe dintre ele sunt aproape distruse. A existat o dezvoltare foarte prost gândită, care distruge aceste peisaje și vrem să arătăm că prin conservarea și protejarea moștenirii naturale și culturale, va exista un venit sustenabil pentru viitor”.

foto: Facebook/FlavoursofRomania

Așadar, Charlie Ottley, britanicul, este unul dintre cei mai buni ambasadori ai României. Urmărește-l pe Netflix!

România:  Casa Dizei, gustul de pe masă vine din făbricuța familiei

Vezi un alt străin, un spaniol îndrăgostit de România.

Din 2004 lansez proiecte online. Unele premiate, altele fara succes. Prin ZiRomania vreau să promovăm România pozitivă mai puțin cunoscută, cea din mediul rural, cea care produce valoare direct din natură. Eu am încredere în România și-n oamenii ei.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Arctic, numărul 1 în TOP 50 Branduri Românești în 2020

Lasă un comentariu util :)

Advertisement

Topul ultimelor 12 luni

Advertisement

Alătură-te Pozitivului

Intră în familia celor care contribuie la pozitivul românesc și trimite-ne un link, o poză, un material pozitiv 👉 de aiciSigur ajunge la oameni care apreciază.

sau

Trimite-ți Povestea

Advertisement

Cele mai noi articole

To Top