Connect with us

Târgul de Crăciun Sibiu

Home Info Eveniment - ZiRomania.ro Târgul de Crăciun Sibiu
targul de craciun din sibiu, editia 2019

Târgul de Crăciun Sibiu

Ediția cu numărul 13 a celui mai așteptat eveniment de iarnă din Sibiu, Târgul de Crăciun, se desfășoară în perioada 15 noiembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, fiind inaugurată printr-un concert susținut de Radu Nechifor și Monica Anghel, în 15 noiembrie, ora 19:00.

Peste 100 de expozanți vor fi prezenți in Piața Mare din Sibiu pentru a oferi experiențe plăcute vizitatorilor, iar pentru cei mici sunt pregătite diverse atracții printre care se numără Atelierul lui Moș Crăciun și patinoarul în aer liber, și Parcul lui Moș Crăciun Cei peste 100 de expozanți veniți din toată țara vor întâmpina vizitatorii, punându-le la dispoziție o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun si bijuterii din porțelan, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Bethlehem, precum și diverse specialități gastronomice: de la mezeluri locale, la bunătăți maghiare si burgeri din carne de vită Angus sau chiar vegetali.


✋ Prea multe vești negative te înconjoară și vrei să simți pulsul poveștilor pozitive, să te inspiri din frumusețea, probabil, neștiută a României?

👉 Vezi ce postăm pe canalul nostru Vești din România bună și lasă-te purtat într-o călătorie unde tradițiile și destinațiile de vis reînvie speranța și bucuria în sufletul tău.

Cum te abonezi:
Accesezi linkul veștilor :).
Apoi butonul "afișați canalul" (dacă ești pe telefon) sau "Folosiți Whatsapp Web" (dacă ești pe laptop).
Click pe "urmăriți", din dreapta sus, și te-ai abonat.

☝️ Ca să primești notificările, clopoțelul trebuie activat 🔕 👉 🔔

sibiu 2019 - expozanti
credit: targuldecraciun.ro

Sibiu 2019 este ediția în care spectaculoasele proiecții realizate pe fiecare clădire din Piața Mare, sunt din nou prezente, întreținând atmosfera feerică a evenimentului.

Totodată, acestea iluminează întreaga locație într-o manieră unică, transformând centrul orașului într-un loc de poveste – site oficial.

Vezi și târgul de iarnă de la Muzeul Țăranului Român

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată.


Dacă ți-a plăcut, rămâi aproape de poveștile noastre prin e-mail sau Google News.

Ne găsești și căutând ZiRomania pe Google.

Date

15 nov. 2019 - 03 ian. 2020

Time

10:00 - 22:00

Cost

Intrare liberă

Etichete

Sibiu

Locatia

Sibiu

Organizator

Asociația Events For Tourism
Phone
0269 224 246

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

To Top