Connect with us

Târgul de Crăciun București

Home Info Eveniment - ZiRomania.ro Târgul de Crăciun București
București 2019 - craciun piata constitutiei

Târgul de Crăciun București

București 2019: Moș Crăciun și elfii lui, concerte, produse tradiționale de sezon, caruselul și patinoarul, distracții pentru toată familia


Atracții pentru toată familia

Artiști îndrăgiți, muzică bună, ateliere de creație pentru copii, patinoarul și caruselul pentru cei mici, ieslea și bradul înalt de 30 de metri, precum și zona de târg, cu produse tradiționale sunt la ediția din acest an.

Târg de Crăciun și zonă gastronomică

În cele peste 130 de căsuțe din lemn decorate festiv, bucureștenii și turiștii pot găsi produse tradiționale românești, preparate după rețete ca la mama acasă, de la cozonaci, prăjituri de casă, dulcețuri, poale-n brâu, plăcinte, sarmale, mămăligă, cârnați, murături, vin fiert, brânzeturi, până la obiecte ce se pot constitui în cadouri speciale și inedite pentru cei dragi, decorațiuni de sezon, costume populare, accesorii, ii, obiecte tradiționale specifice sărbătorilor de iarnă, produse lucrate manual, jucării sau produse naturale de îngrijire.

Craciun Bucuresti - 2019
foto 2: Facebook/BucharestChristmasMarket/

Ateliere de creație

Copiii pot participa și în acest an la atelierele de creație organizate în primele două weekend-uri la Casa lui Moș Crăciun din Piața Constituției.

Astfel, pe 30 noiembrie, între orele 12:00 – 14:00 și pe 1 decembrie, între orele 11:00 – 14:00, cei mici sunt așteptați la atelierul de personalizat globuri, iar pe 7 și 8 decembrie, între orele 11:00 – 14:00, la atelierul de personalizat coronițe de brad.

Moș Crăciun la Târgul de Crăciun București 2019 din 13 decembrie 

Moșul vine pe 13 decembrie și propune un program artistic deosebit: Gașca Zurli, Alina Sorescu și „Picii lu’Soreasca”, Jo & Band, Randi.

Moșul și elfii săi vor sta de vorbă cu cei mici zilnic, între orele 11:00 – 13:00 și 17:00 – 22:00, până pe 24 decembrie, pentru a afla direct de la ei ce-și doresc să primească de sărbători.

Tot în primele două weekend-uri, întreaga familie poate vizita Casa lui Moș Crăciun, între 15:00 – 16:30 și se poate bucura de întâlnirea cu elfii Moșului, între orele 17:00 – 22:00.

Pe elfii Moșului publicul îi poate saluta până pe 24 decembrie, în intervalul orar 11:00 – 13:00 / 17:00 – 22:00. Tot la Casa lui Moș Crăciun va avea loc și un spectacol de magie, pe 6 decembrie, între orele 18:00 – 20:00.

Cei mici pot lăsa și anul acesta scrisorile cu dorințe în cutia poștală din Casa lui Moș Crăciun.

Concerte, artiști preferați

Printre artiștii care-și dau întâlnire cu bucureștenii și oaspeții de pretutindeni ai Târgului de Crăciun București se numără: Horia Brenciu & HB Orchestra, Ștefan Bănică, Vița de Vie, Vunk, Voltaj, Bere Gratis, HolografPhoenix, Moonlight Breakfast, Antract, Damian Drăghici & Brothers, Ovidiu Komornyik & OK Band, Nicole CherryConnect-R, Bosquito, Elena Gheorghe Band, ansambluri de datini şi obiceiuri din toate regiunile țării, Ștefan Hrușcă, Narcisa Suciu, Grigore Leșe, Fuego, Irina Loghin și mulți alții.


✋ Prea multe vești negative te înconjoară și vrei să simți pulsul poveștilor pozitive, să te inspiri din frumusețea, probabil, neștiută a României?

👉 Vezi ce postăm pe canalul nostru Vești din România bună și lasă-te purtat într-o călătorie unde tradițiile și destinațiile de vis reînvie speranța și bucuria în sufletul tău.

Cum te abonezi:
Accesezi linkul veștilor :).
Apoi butonul "afișați canalul" (dacă ești pe telefon) sau "Folosiți Whatsapp Web" (dacă ești pe laptop).
Click pe "urmăriți", din dreapta sus, și te-ai abonat.

☝️ Ca să primești notificările, clopoțelul trebuie activat 🔕 👉 🔔

Silent Night” este Concertul extraordinar de Crăciun propus tuturor celor care aleg să petreacă Seara de Ajun la Târgul de Crăciun București.

Se vor bucura alături de Orchestra Simfonică Bucureşti şi Big Band-ul Radio, dirijor Andrei Tudor, Grupul vocal „Acapella”, Corul de copii „Sunetul Muzicii” și soliştii Marcel Pavel, Vlad Miriţă, Andrei Lazăr, Ionuţ Ungureanu, Aurelian Temişan, Luminiţa Anghel, Monica Anghel, Paula Seling, Irina Baianţ, Loredana.

Pe 25 decembrie publicul se poate bucura de un program artistic susținut de: Corul psaltic „Tronos” al Catedralei Patriarhale – condus de arhidiacon Mihail Bucă, corurile de copii „Symbol”, „Allegretto”, „Meloritm”, Ansamblul de copii „Andantino”, Orchestra Metropolitană Bucureşti – condusă de dirijorul Daniel Jinga, Corul Accoustic și soliștii Ana Cebotari, Mirela Vaida, Elianne, Amna, Mihai Mitză Georgescu, Daniel Lazăr, Ianna Novac, Alina Petrică, Iordache Basalic, Alin Stoica, Liviu Indricău.

București 2019, editia a 13-a
foto 3: Facebook/BucharestChristmasMarket/

„Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun!” – Campania umanitară a Târgului de Crăciun București 2019

Invităm publicul să fie alături de copiii mai puțin favorizați, prin Campania „Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun!”, organizată anual cu scopul de a încuraja vizitatorii să doneze cărți și jucării, făcând apel la solidaritate și implicare socială.

Perioada de desfășurare a campaniei este 28 noiembrie – 20 Decembrie 2019, iar punctul de donare, cufărul în care pot fi lăsate cărțile și jucăriile, se află chiar la intrarea în Casa lui Moș Crăciun din Piața Constituției.

Imagini de la ediția București 2019

https://www.facebook.com/watch/?v=2484693228469529

Comunicatul organizatorului:

Târgul de Crăciun București se află, anul acesta, la cea de-a XIII-a ediție și se înscrie în rețeaua internațională a celor mai importante târguri de Crăciun din Europa – ”Christmas Markets”.
Calitatea programului, a ofertei de divertisment și atracțiile pentru cei mici și cei mari, precum și a produselor expuse, a făcut ca, de-a lungul anilor, Târgul organizat de  Primăria Capitalei, prin  creart
 – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, să se impună, detașat, și în rândul târgurilor de gen din România.
Acesta atrage, anual, peste  un milion de vizitatori – români și străini – în perioada sărbătorilor de iarnă
.”

Detalii complete sunt disponibile pe site-ul organizatorului, Creart.

Vezi și târgurile de Crăciun din ClujSibiuTimișoara


Dacă ți-a plăcut, rămâi aproape de poveștile noastre prin e-mail sau Google News.

Ne găsești și căutând ZiRomania pe Google.

Date

28 nov. 2019 - 26 dec. 2019

Time

11:00 - 22:00

Cost

Gratuit

Etichete

Bucuresti

Locatia

București

Organizator

Artă și Tradiție al Municipiului București

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

To Top