Connect with us

Târgul de Crăciun Cluj

Home Info Eveniment - ZiRomania.ro Târgul de Crăciun Cluj
targul de craciun - cluj 2019

Târgul de Crăciun Cluj

În perioada 22 noiembrie – 31 decembrie, familionul se va strânge în jurul bradului la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca sub îndemnul “Familionul, familionul, hai la joc!”

De sărbători, mai ales de Crăciun, gândurile noastre merg spre familie, spre cei dragi, de aproape sau de mai departe. Cu mic, cu mare, bunici, părinți, copii, căței și pisici, cu toții așteaptă să primească daruri, să guste din bunătățile tradiționale și… bineînțeles, să se distreze.

La Cluj 2019 revin căsuțele frumos decorate, aromele de ciocolată caldă și vin fiert, patinoarul, Tramvaiul lui Moș Crăciun, serile de colinde și de concerte, animația stradală, Căsuța Chițibușuri, Căsuța Moșului și luminițele de sărbători, dar avem și câteva noutăți pentru voi.

Prichindeii vor putea descoperi târgul prin joc, în cadrul unei activități de tip vânătoare de comori, care îi va purta pe la principalele atracții din târg.

Programul Căsuței Moșului va include, pe lângă tradiționalele ateliere, și sesiuni de jocuri pentru toată familia, și o activitate de tipul escape room. Atracțiilor permanente ale târgului li se vor adăuga un carusel cu luminițe, un iglu care găzduiește o familie de urși polari, o moară (jocul) de mari dimensiuni și o iesle de Crăciun.


✋ Prea multe vești negative te înconjoară și vrei să simți pulsul poveștilor pozitive, să te inspiri din frumusețea, probabil, neștiută a României?

👉 Vezi ce postăm pe canalul nostru Vești din România bună și lasă-te purtat într-o călătorie unde tradițiile și destinațiile de vis reînvie speranța și bucuria în sufletul tău.

Cum te abonezi:
Accesezi linkul veștilor :).
Apoi butonul "afișați canalul" (dacă ești pe telefon) sau "Folosiți Whatsapp Web" (dacă ești pe laptop).
Click pe "urmăriți", din dreapta sus, și te-ai abonat.

☝️ Ca să primești notificările, clopoțelul trebuie activat 🔕 👉 🔔

cluj 2019 - targul de craciun
imagine: clujlife.com

Programul artistic de la scenă va conține și momente ale unor artiști aflați la început de drum, recrutați în cadrul unui program de tipul „scenă deschisă”. În plus, anul acesta vom colecta fonduri pentru Beard Mobile-ul și ambulanța socială a celor de la Beard Brothers, cauză pe care vă invităm să o susțineți.

Târgul de Crăciun Cluj 2019 este ediția acțiunilor, a familionului descoperindu-se pe sine sub semnul jocului, al jucatului, element esențial care ne aduce și ne ține împreună.

Vezi și târgul de Crăciun de la Sibiu 2019


Dacă ți-a plăcut, rămâi aproape de poveștile noastre prin e-mail sau Google News.

Ne găsești și căutând ZiRomania pe Google.

Date

22 nov. 2019 - 31 dec. 2019

Time

11:00 - 22:00

Cost

Gratuit. Se aplică taxe pentru patinoar și activitățile din Căsuța lui Moș Crăciun

Etichete

Cluj

Locatia

Cluj Napoca

Organizator

Bigtime Production
Phone
0753 638 006
Website
https://bigtime-production.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

To Top