Connect with us

Echipa ZiRomania

blank

Edi

Din 2004 lansez proiecte online. Unele premiate, altele fără succes. Prin ZiRomania vreau să promovăm România pozitivă și mai puțin cunoscută, în special pe cea din mediul rural, cea care produce valoare direct din natură. Din punctul meu de vedere este sansa care poate readuce România în prim plan.

blank

Victor

Din anul II al facultății de ziaristică până astăzi am trecut pe la "Gazeta Sporturilor", "Gardianul", Comisia de Istorie și Statistică a FRF, contribuind la scrierea "Istoriei fotbalului românesc", a "Cartei albe a fotbalului românesc". Am mai colaborat și cu FC Juventus București, ca ofițer de presă și director de relații internaționale. Azi sunt PR la Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. și redactor-șef al ziarului Piazza Romana.

blank

Redacția

Sub "Redacția" poate semna orice coleg sau invitat care are plăcerea să scrie, dar își dorește anonimatul.

blank

Irina

Jurnalistă cu zece ani de experiență în mass media sportivă. Încă îmi place să scriu! :)

blank

Cristian

Deși mă declar un împătimit al marketingului online, îmi fac timp pentru viața de la țară. Pentru aerul cald al oamenilor din satul în care stau, pentru cerul curat, pentru soare, pentru viață

Latest from Ion-Viorel
blank

Puiu

Inginer energetician, scriitor, publicist. Membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. Trei dintre cărțile pe care le-am scris: Vorbe la . . . necaz (2005), Vă rog intraţi, nu bateţi (2006), Fabule şi pamflete cu zgârieturi mioritice (2009).

Latest from Puiu
blank

Georgiana

Sunt Georgiana Georgescu, artist la Galeria Amicilor Artizani. Am încercat să adun oamenii frumoși din jurul meu în speranta de a oferi un tot iubitorului de frumos! Prin Galeria Micilor Artizani, am câștigat libertatea și înțelepciunea de a mă putea bucura de puritatea simplității, a copilăriei și de tot frumosul din toate.

blank

Marius

Absolvent de Electronică. 44 de ani cercetător științific la Institutul Național de Microtehnologie, în prezent pensionar. Pasionat de România pozitivă.

blank

Aurel

Printre multe brevete de invenție, tehnologii de mare eficiență inițiate și aplicate, cercetări, cărți scrise, proiecte dezvoltate, am găsit întotdeauna timp să merg la festivitățile de premiere ale copiilor mei. Astăzi, pensionar fiind, îmi place să scriu din când în când, din amintiri. Fiindcă există. Diplomat Inginer Doctor Ionel Aurel.

Advertisement

Top 5 citite – ultimul an

RoLetter Info


Prin abonarea la RoLetter sunt de acord cu Politica de Confidentialitate a website-ului.

Advertisement
To Top