Echipa ZiRomania
Connect with us

Echipa ZiRomania

Edi

Din 2004 lansez proiecte online. Unele premiate, altele fara succes. Prin ZiRomania vreau să promovăm România pozitivă mai puțin cunoscută, cea din mediul rural, cea care produce valoare direct din natură. Eu am încredere în România și-n oamenii ei.

Victor

Din anul II al facultății de ziaristică până astăzi am trecut pe la "Gazeta Sporturilor", "Gardianul", Comisia de Istorie și Statistică a FRF, contribuind la scrierea "Istoriei fotbalului românesc", a "Cartei albe a fotbalului românesc". Am mai colaborat și cu FC Juventus București, ca ofițer de presă și director de relații internaționale. Azi sunt PR la Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. și redactor-șef al ziarului Piazza Romana.

Ionel Aurel

Printre multe brevete de invenție, tehnologii de mare eficiență inițiate și aplicate, cercetări, cărți scrise, proiecte dezvoltate, am găsit întotdeauna timp să merg la festivitățile de premiere ale copiilor mei. Astăzi, pensionar fiind, îmi place să scriu din când în când, din amintiri. Fiindcă există. Diplomat Inginer Doctor Ionel Aurel.

Marius Bâzu

Absolvent de Electronică. 44 de ani cercetător științific la Institutul Național de Microtehnologie, în prezent pensionar. Pasionat de România pozitivă.

Puiu Răducan

Inginer energetician, scriitor, publicist. Membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. Trei dintre cărțile pe care le-am scris: Vorbe la . . . necaz (2005), Vă rog intraţi, nu bateţi (2006), Fabule şi pamflete cu zgârieturi mioritice (2009).

Latest from Puiu Răducan

Fan ZiRomania.ro

Prietenii ZiRomania sunt oriunde. Fan ZiRomania poate să fie este orice invitat care scrie aici sau orice fan care are plăcerea să scrie și își dorește anonimatul. Il respectăm.

Irina

Jurnalistă cu zece ani de experiență în mass media sportivă. Încă îmi place să scriu! :)

Advertisement

Topul ultimelor 12 luni

Advertisement

Alătură-te Pozitivului

Intră în familia celor care contribuie la pozitivul românesc și trimite-ne un link, o poză, un material pozitiv 👉 de aiciSigur ajunge la oameni care apreciază.

sau

Trimite-ți Povestea

Advertisement

Cele mai noi articole

To Top