Connect with us

Din Poveștile Toamnei și Farmecul Copilăriei la Galeria Amicilor Artizani

Galeria Amicilor Artizani

Fain

Din Poveștile Toamnei și Farmecul Copilăriei la Galeria Amicilor Artizani

Din Poveștile Toamnei și Farmecul Copilăriei la Galeria Amicilor Artizani

Sunt Georgiana Georgescu, artist la Galeria Amicilor Artizani și la invitația prietenilor mei de la ZiRomania vin să vă daruiesc gânduri fermecate de toamnă din… dovleci :).

Poveștile prind viață în căsuțe fantastice ~ creativitatea si imaginația au transformat dovlecii din gradină în căsuțe magice.

Brumărel ne-a așternut covoare catifelate, numai bune pentru căsuțele din dovlecii nostri.

farmecul copilariei

Liane de iederă și mușchi au înconjurat cu bucurie dovlecii înveseliți de amanite galbene și roșii, de crizanteme parfumate și fructe tomnatice.

Lectură, dans, muzică, dovleci buclucași, culori de toamnă, flori parfumate, vrăjitoare, dragoni, polițiști, zâne și felinare magice, copii creativi, muncă, răbdare, imaginație, creativitate, râsete, bucurie, arta si prietenie.

amicii artizani

Ce ar fi copilăria fară această lume fantastică?! Să hrănim mintea copiilor cu povești frumoase si personaje fantastice!
Povestea merge mai departe! Împreună scriem povești!

Despre artă și frumos, drag de vechi și nou, am prezentat și Moara de hârtie – despre hârtia manuală, tiparul manual și legătoria de carte.


✋ Prea multe vești negative te înconjoară și vrei să simți pulsul poveștilor pozitive, să te inspiri din frumusețea, probabil, neștiută a României?

👉 Vezi ce postăm pe canalul nostru Vești din România bună și lasă-te purtat într-o călătorie unde tradițiile și destinațiile de vis reînvie speranța și bucuria în sufletul tău.

Cum te abonezi:
Accesezi linkul veștilor :).
Apoi butonul "afișați canalul" (dacă ești pe telefon) sau "Folosiți Whatsapp Web" (dacă ești pe laptop).
Click pe "urmăriți", din dreapta sus, și te-ai abonat.

☝️ Ca să primești notificările, clopoțelul trebuie activat 🔕 👉 🔔

Galeria Amicilor Artizani

 

Galeria Amicilor Artizani este…

… omul frumos „dinlăuntrul”, meu, este visul artistului liber Georgiana Georgescu de a avea undeva, cândva o Galerie de Artă;

… nevoia mea de exprimare prin creație, de dăruire, de a avea tot timpul în jurul meu oameni frumoși, de a duce povestea rădăcinilor mele mai departe;

… o joacă frumoasă alături de fiica mea și de mulți copii minunați, o joacă ce a prins contur în acest concept pe care îl iubesc necondiționat;

… un concept care mă împlinește, care îmi permite să evoluez, un concept prin care aduc mereu nou, frumos, bucurie, emoție;

… este sufletul meu, copilul meu, ancora mea, sunt eu.

Georgiana la Galerie

Pe toate le numesc definiții pentru Galeria Amicilor Artizani și le spun de fiecare dată pentru toți cei care iubesc arta, natura și, mai ales, legătura dintre cele două.
Pagina noastră este disponibilă pentru toți iubitorii de frumos.

La final, vă aștern aici o întrebare – temă: Ce ar fi copilăria fără povești?


Dacă ți-a plăcut, rămâi aproape de poveștile noastre prin e-mail sau Google News.

Ne găsești și căutând ZiRomania pe Google.

Sunt Georgiana Georgescu, artist la Galeria Amicilor Artizani. Am încercat să adun oamenii frumoși din jurul meu în speranta de a oferi un tot iubitorului de frumos! Prin Galeria Micilor Artizani, am câștigat libertatea și înțelepciunea de a mă putea bucura de puritatea simplității, a copilăriei și de tot frumosul din toate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

To Top