Connect with us

Casa Dizei, gustul de pe masă vine din făbricuța familiei

casa dizei

100% .ro

Casa Dizei, gustul de pe masă vine din făbricuța familiei

Casa Dizei, gustul de pe masă vine din făbricuța familiei

Pofticioșii, gurmanzii… care simt plăcerea gustului țin aproape de Casa Dizei :).

Produse din Casa Dizei

Dulcețurile, gemurile, sosurile dulci-acrișoare sau picante și foarte picante sunt produsele cu care familia Dianei încântă iubitorii
calității de pe masă :).

Câteva din produsele casei:
dulceață de pepene galben cu lime, dulceață de mere cu portocale și pere, dulceață de cireșe amare, dulceață de zmeură, dulceață de vișine, dulceață de afine, gem de zmeură, gem de caise, gem de mere cu gutui, dulceață de ceapă, dulceață de prune întregi, dulceață de struguri, dulceață de fructe de pădure, dulceață de mure, dulceața Dizei, dulceață de aronia.


Chutney de mere cu roșii și ardei iute, Chutney de mere cu merișoare și stafide, Chutney de sfeclă roșie cu portocale, Chutney de mango cu ardei iute, Chutney de prune cu stafide, Chutney de piersici cu ardei iute, sos de ardei iute, Chutney de prune cu ardei iute.

sos chutney - casa dizei

Gustul începutului, familia și prietenii

Am creat rețete în bucătăria noastră din Câmpina, ne-am încântat familia și prietenii cu creațiile noastre și asa am prins curaj să începem producția intr-o făbricuță profesională.

Deși am inceput prin a fura meserie de pe la mame și prin a ne inspira din cărți de bucate, am ajuns să creăm rețetele noastre… poate într-o zi se vor inspira și altii de la noi și vor spune: « este după rețeta de la Casa Dizei ».

Casa Dizei face parte din Ținutul Crailor, locul de poveste al familiei noastre. La noi fructele și legumele sunt personajele principale din poveste, ele dau gustul dulcețurilor, sosurilor, garniturilor pe care le oferim clienților pentru o altfel de savoare a meselor„, spune Diana, proprietara companiei.

România:  Ce-am găsit la Casa Rustică Oltenia și de ce am revenit

Cum cumperi de la Casa Dizei?

👉 prin telefon si whatsapp: 0722 458 414;
👉 prin e-mail: casadizei@gmail.com;
👉 din magazinul online.

Livrează în toată țara, prin curier, sau direct în Câmpina, Ploiești și împrejurimi.

Vezi și Păstrăvăria Doftana, o altă poveste cu delicatese.

Dacă stii producători români, ale căror produse le-ai consumat, și pe care vrei să-i recomanzi, dă-ne un semn pe adresa Hai@ZiRomania.ro sau scrie-ne pe pagina de Facebook.
Vizăm producători mici și medii care au nevoie de sprijinul nostru pentru a-și promova produsele sănătoase.

Din 2004 lansez proiecte online. Unele premiate, altele fără succes. Prin ZiRomania.ro vreau să promovăm România pozitivă mai puțin cunoscută, cea din mediul rural, cea care produce valoare direct din natură. Am încredere în România. Telefon/whatsapp: 0726 364 579; e-mail: email[at]editecsan.ro

1 Comment

Lasă un comentariu util :)

Top 5 citite – ultimul an

RoLetter Info


Prin abonarea la RoLetter sunt de acord cu Politica de Confidentialitate a website-ului.

Advertisement
To Top