Connect with us

Asociația „Dăruiește Viață” și După COVID-19

Asociatia Daruieste Viata - Elias

Fain

Asociația „Dăruiește Viață” și După COVID-19

Asociația „Dăruiește Viață” și După COVID-19

In curtea spitalului Elias, Asociația Dăruiește Viață lucrează la un spital modular pentru tratarea pacienților diagnosticați cu COVID 19, cu forme grave sau critice.

La asta lucrăm de vreo 10 zile. Nu am zis nimic până nu am avut siguranța că putem face. Nu de alta, dar mai știm pe unii care ne-au promis vreo 8 spitale regionale, metropolitane, naționale, mondiale și de care le-or mai fi trecut lor prin cap și care acum își freacă mâinile de bucurie că au fugit la timp.

Asociatia Daruieste Viata - covid-19

sursa: Facebook / Oana Gheorghiu

Facem un spital modular pentru tratarea pacienților diagnosticați cu COVID 19, cu forme grave sau critice, în curtea Spitalului Elias.
Mulțumim conducerii acestui spital pentru curaj și asumare… am văzut zilele astea prea multă fugă de responsabilitate, așa că e bine să-i lăudăm pe cei care chiar merită.

La finalul pandemiei îl vom transforma în spital de mari arși, căci nu întrevăd prea mari șanse să avem unul adevărat în următorii ani.

Sunt câțiva oameni care au muncit la proiectarea acestui spital modular pro bono: Raluca Soaita, Florentin Trache, Arin Mihai, Tiberiu Udroiu, Iulia Oprea, Vasile Tudor, Silviu Zmafir, Dan Mândruț, Mihai Șandru, Mihai Toma, Monica Cornea. Mai sunt câțiva pe care nu-i cunosc și nici măcar numele lor nu-l știu.

Mulțumim IMSAT , Linde, Tesseract-Architecture, TPF Inginerie.

Vă rugăm să ne fiți alături, căci singure nu vom reuși. Avem nevoie de bani, de materiale, de echipamente, de voi toți.


✋ Prea multe vești negative te înconjoară și vrei să simți pulsul poveștilor pozitive, să te inspiri din frumusețea, probabil, neștiută a României?

👉 Vezi ce postăm pe canalul nostru Vești din România bună și lasă-te purtat într-o călătorie unde tradițiile și destinațiile de vis reînvie speranța și bucuria în sufletul tău.

Cum te abonezi:
Accesezi linkul veștilor :).
Apoi butonul "afișați canalul" (dacă ești pe telefon) sau "Folosiți Whatsapp Web" (dacă ești pe laptop).

Click pe "urmăriți", din dreapta sus, și te-ai abonat.

☝️ Ca să primești notificările, clopoțelul trebuie activat 🔕 👉 🔔

Împreună trecem și peste asta.”, scrie Oana Gheorghiu, cofondator si vicepresedinte al Asociatiei Daruieste Viata, pe profilul de Facebook.

Așadar, Trimite un SMS cu 2 Euro La 8826 sau Donează Direct Pe Site-ul Asociației Dăruiește Viață. Sigur Investești În Sănătate!

Asociatia Daruieste Viata lupta impotriva coronavirus

sursa: Facebook / Oana Gheorghiu

<<< „Dăruiește Viață” și „Noi Facem Un Spital” sunt două concepte care îi fac pe români să le strălucească ochii și sufletele.
Speranța și încrederea în puterea noastră de a schimba lucrurile au renăscut privind cum două femei cu suflet mare se luptă cu un sistem care părea de neînvins.

Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu au pus bazele celui mai măreț proiect civil pe care România l-a cunoscut în ultimii 30 de ani: construcția unui spital pentru copiii bolnavi de cancer. >>> sursa elitaromaniei.ro.

Un citat celebru al lui Petre P. Carp: „România are prea mult noroc pentru a mai avea nevoie de politicieni„.

Când există oameni și solidaritate pentru același obiectiv, orice impas poate fi depășit.

Donează sau Dă Mai Departe Și Dăruiești Viață și După Coronavirus!


Dacă ți-a plăcut, rămâi aproape de poveștile noastre prin e-mail sau Google News.

Ne găsești și căutând ZiRomania pe Google.

Sub "Redacția" poate semna orice coleg sau invitat care are plăcerea să scrie, dar își dorește anonimatul.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

To Top