Connect with us

Arctic, numărul 1 în TOP 50 Branduri Românești în 2020

Arctic, nr 1

Știrile din România bună

Arctic, numărul 1 în TOP 50 Branduri Românești în 2020

foto credit: Forbes.ro

Arctic, numărul 1 în TOP 50 Branduri Românești în 2020

Arctic, companie producătoare de electrocasnice din România, înființată în 1968 la Găești județul Dâmbovița, este cel mai puternic brand românesc, informează RevistaBiz.ro.

În BrandRO, clasamentul celor mai puternice 50 de branduri românești, realizat de Unlock Market Research, Arctic este urmat de Gerovital, Borsec, eMAG, Dacia.

Cea mai mare creștere față de anul trecut a avut-o Corso (înghețată) care a urcat 37 de poziții, iar, la polul opus, brandul care a coborât cel mai mult este Joe (napolitane) cu 16 locuri.

Top-ul integral:

top 50

credit: RevistaBiz

BrandRO măsoară performanţa mărcilor româneşti în baza a trei indicatori: importanța mărcii, gradul de utilizare și notorietatea ei fără a lua în calcul indici financiari și comerciali.

Studiul este configurat după 600 de interviuri online, fiind reprezentativ la nivel urban, la nivel de regiune, grad de urbanizare, împărţire pe sex şi vârstă a populaţiei între 18 şi 55 de ani.

Vezi, pe ZiRomania.ro, mai multe articole 100% .ro.

---------------------------
Știi un eveniment 100% românesc sau organizezi unul?

Adaugă-l Acum
Și noi promitem să-l promovăm cu grijă 🙂
---------------------------

Din 2004 lansez proiecte online. Unele premiate, altele fără succes. Prin ZiRomania.ro vreau să promovăm România pozitivă mai puțin cunoscută, cea din mediul rural, cea care produce valoare direct din natură. Am încredere în România. Telefon/whatsapp: 0726 364 579; e-mail: email[at]editecsan.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Top 5 citite – ultimul an

RoLetter Info


Prin abonarea la RoLetter sunt de acord cu Politica de Confidentialitate a website-ului.

Advertisement
To Top